October 28, 2020

Σφάλματα Σπόροι: σποροι κανναβης εξαρχεια από την ελίτ seedsbank του κόσμου!

Αναπνοή ειρήνης ή σθένος, ειρήνης ή επιθυμίας, ευτυχίας ή άγχους – εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε μόνοι σας το είδος της χλόης που εμπιστεύεστε. Μπορούμε να προσφέρουμε τους καλύτερους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Errors Seeds θα βρείτε πρωτότυπα αναμνηστικά. Προσφέρουμε 100% ποιότητα προϊόντων, εξαιρετικές τιμές και πιο γρήγορη παράδοση.

3 μυστικά κάνναβης

Η κάνναβη είναι ένας από τους αρχαιότερους πολιτισμούς. Υπενθυμίζοντας το καταπληκτικό χορτάρι συναντάμε σε αρχεία που χρονολογούνται στην 1η χιλιετία π.Χ. Ήταν δοξασμένη και καταδικασμένη, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα φίλτρα κόλασης. Αλλά γιατί; Η απάντηση είναι απλή: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να θεραπεύσουν σύνθετες ασθένειες, για τη χαρά που πολλοί έχουν περιφρονεί και τιμωρούνται από το νόμο.

σποροι κανναβης οφελη

Τι ακριβώς είναι το μυστικό ενός τόσο ενδιαφέροντος φυτού;

  • σπόροι κάνναβης αποτελούνται από πολλές σημαντικές ουσίες για το σώμα: βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα είναι προικισμένα με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, συμπληρώνονται με τρόφιμα, το πετρέλαιο γίνεται από σπόρους.
  • Οι ίνες χόρτου είναι εξαιρετικά ισχυρές, σκληρές και δεν υπόκεινται σε σήψη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στην παραγωγή για την παραγωγή καμβά, μουσαμά, τσάντες, σχοινιά, υφάσματα, χρεόγραφα κλπ. Τα ρούχα από κάνναβη διατηρούν μέχρι και το 95% της ηλιακής ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι ενδιαφέρον ότι περισσότερα από 50.000 είδη που μπορούν να κατασκευαστούν από κάνναβη είναι εγκατεστημένα.
  • Αλλά το πιο συναρπαστικό είναι ότι στο φυτό υπάρχουν ψυχοτρόποι ουσίες – κανναβινοειδή που δρουν στην νευρική κατάσταση κάθε ατόμου και την αντίληψη της πραγματικότητας. Οποιαδήποτε ποικιλία έχει επίσης τη συγκέντρωση της THC, η οποία καθορίζει την επίδραση της έκθεσης σε υψηλή ή πέτρα.

Ρύθμιση σπόρων κάνναβης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Errors Seeds δημιούργησε ένα κατάλληλο κατάλογο για εσάς με μια ομάδα σπόρων μαριχουάνας σε κατηγορίες που βασίζονται στη γενετική, την απόδοση και τον χρόνο ανθοφορίας.

Μπορείτε να παραγγείλετε από εσάς 3 τύπους σποροι κανναβης εξαρχεια:

  • Indica – μικρούς θάμνους με αφθονία φύλλων, το κάπνισμα των οποίων χαρακτηρίζεται από πολύχρωμο φαινόμενο πέτρας.
  • Sativa – το υψηλότερο χορτάρι με ταξιανθίες και μεγάλη επίδραση.
  • Οι Ruderalis είναι άγριες ποικιλίες με μικρά φύλλα και ελάχιστο ποσοστό THC.

Ακόμη και σε ένα μόνο είδος, τα είδη είναι πολύ διαφορετικά στη δράση τους.

Με βάση τα χαρακτηριστικά της καλλιέργειας, το χόρτο συστηματοποιείται σε τέτοια είδη:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπαραχθεί, ανεξάρτητα από τη σειρά φωτισμού της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν κάποιο φωτισμό και ιδιαίτερη προσοχή.

Προς το παρόν, οι αυτοφυείς σπόροι κάνναβης στην Αθήνα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, επειδή θα απαιτούν λιγότερη δύναμη και οικονομικά στην αναπαραγωγή.

Η τελευταία σημαντική συστηματικοποίηση είναι οι σπόροι και οι κανονικοί. Το αρχικό 100% αποτελείται από θηλυκά κύτταρα, τα οποία δίνουν κώνοι και έχουν μεγάλο ποσοστό THC. Τα κανονικά περιλαμβάνουν 50% αρσενικά και 50% θηλυκά κύτταρα.

Σφάλματα Σπόροι: οι καλύτεροι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Ονειρεύεστε να βουτήξετε στον υπέροχο κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της απόλαυσης – αγοράστε σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη από εμάς. Συνεργαζόμαστε με δημοφιλή seedsbanks του κόσμου, προσφέροντας εξαιρετικούς σπόρους που ικανοποιούν απόλυτα τις επιθυμίες του καλλιεργητή. Γίνετε μέλος στην κουλτούρα της κάνναβης μαζί με την εταιρεία μας, γιατί είμαστε ένα εξαιρετικό κατάστημα για σπόρους κάνναβης στην Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *