January 17, 2021

Σφάλματα Σπόροι: σποροι κανναβης οφελη από το καλύτερο seedsbank στον κόσμο!

Η εισπνοή της ηρεμίας της φρεσκάδας, της ειρήνης ή της προσπάθειας, της ευδαιμονίας ή του άγχους είναι μόνο για εσάς να αποφασίσετε ποια είδη χλόης προτιμούν. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τους καλύτερους σπόρους κάνναβης από διάσημους κτηνοτρόφους από την Ολλανδία, τις ΗΠΑ και την Ισπανία. Επίσης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Errors Seeds θα βρείτε πρωτότυπα αναμνηστικά. Εγγυόμαστε 100% ποιότητα προϊόντων, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη παράδοση στο σπίτι.

3 μυστικά μαριχουάνας

Η μαριχουάνα είναι μία από τις αρχαιότερες καλλιέργειες. Τα απομνημονεύματα του υπέροχου γρασιδιού βρίσκονται σε αρχεία της 1ης χιλιετίας π.Χ. Ήταν δοξασμένη και καταδικασμένη, επαίνεσε και συγκρίθηκε με τα φίλτρα κόλασης. Γιατί; Η απάντηση είναι απλή: οι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών και για την ευχαρίστηση που πολλοί έχουν περιφρονεί και τιμωρούνται από το νόμο.

σποροι κανναβης ιδιοτητες

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του περίεργου φυτού;

  • σπόροι κάνναβης περιέχουν πολλές υγιεινές ουσίες: βιταμίνες, αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, φυτίνη. Τα φύλλα είναι προικισμένα με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ως εκ τούτου, αναμιγνύονται σε τρόφιμα, το πετρέλαιο γίνεται από σπόρους.
  • Οι ίνες χόρτου είναι εξαιρετικά ισχυρές, δύσκολες και δεν αποσυντίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία για την παραγωγή καμβά, μουσαμά, λινάτσα, καλώδια, υφάσματα, πολύτιμο χαρτί κλπ. Τα ρούχα κάνναβης απορροφούν έως και 95% της ηλιακής ακτινοβολίας και έως και 30% του ιδρώτα. Είναι περίεργο που τώρα είναι γνωστά πάνω από 50 χιλιάδες προϊόντα τα οποία τώρα μπορούν να παραχθούν από κάνναβη.
  • Αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το φυτό περιέχει ψυχοτρόπες ουσίες – κανναβινοειδή, που επηρεάζουν την νευρική κατάσταση του ανθρώπινου σώματος και την αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε ποικιλία έχει στη διάθεσή της το δικό της μερίδιο THC, το οποίο χαρακτηρίζει τη δράση – υψηλή ή πέτρινη.

Συλλογή σπόρων κάνναβης

Σφάλματα Οι σπόροι έχουν δημιουργήσει μια βολική λίστα για εσάς με μια ομάδα σπόρων κάνναβης σε ομάδες που βασίζονται στη γενετική, το επίπεδο των καλλιεργειών και τον χρόνο ανθοφορίας.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε σποροι κανναβης οφελη τριών τύπων:

  • Indica – μικρούς θάμνους με αφθονία φύλλων, το κάπνισμα των οποίων χαρακτηρίζεται από πολύχρωμο φαινόμενο πέτρας.
  • Sativa – ψηλά βότανα με επιμήκη μπουμπούκια και υψηλή επίδραση.
  • Οι Ruderalis είναι άγριες ποικιλίες με μικρά φύλλα και ελάχιστο περιεχόμενο THC.

Ακόμη και στο ίδιο είδος, τα είδη είναι αρκετά διαφορετικά ως προς τα αποτελέσματά τους.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες της καλλιέργειας, το γρασίδι ταξινομείται σε αυτούς τους τύπους:

  • Αυτόματη άνθηση – εύκολο να αναπτυχθεί, δεν εξαρτάται από το φως της ημέρας.
  • Φωτοπερίοδοι – απαιτούν ένα ορισμένο ποσό φωτός και εξειδικευμένη φροντίδα.

Σήμερα, οι άξονες autoflowering κάνναβης στην Αθήνα είναι πιο δημοφιλείς επειδή χρειάζονται λιγότερη προσπάθεια και χρήματα για να αναπτυχθούν.

Η τελική ουσιαστική συστηματοποίηση είναι οι φεμινισμένοι και οι τακτικοί κόκκοι. Το αρχικό εκατό τοις εκατό αποτελείται από θηλυκά κύτταρα που δίνουν κώνοι και περιέχουν μεγάλο ποσοστό THC. Κανονικά περιέχουν 50% αρσενικά και 50% θηλυκά κύτταρα.

Σφάλματα Σπόροι: οι καλύτεροι σπόροι κάνναβης στην Ελλάδα!

Υπάρχει η επιθυμία να μεταβείτε στον υπέροχο κόσμο της χαλάρωσης, της ευτυχίας και της απόλαυσης – αγοράστε σπόρους κάνναβης στη Θεσσαλονίκη από την εταιρεία μας. Συνεργαζόμαστε με τις παγκόσμιες seedsbanks του κόσμου, που πωλούν εξαιρετικούς σπόρους, ικανοποιώντας όλες τις επιθυμίες του Grover. Ενώστε την κουλτούρα της κάνναβης με την εταιρία μας, καθώς είμαστε ένα εξαιρετικό κατάστημα για σπόρους κάνναβης στην Ελλάδα !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *